Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yapıların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına onay verilmektedir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar icazet özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Antrparantez, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne dosdoğru panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken vesair taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde kâin insanoğluın ve özge yaşayanların yangın veya rastgele bir ivedi gidiş esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, kuruluşlması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada durum almaktadır.

Door and Store olarak; Yangın Kapısı yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını esenlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Report this wiki page