En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride çevrilmiş kalabilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara mutabık biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Hanek konusu emanet zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangının çıkış sebebi olarak duvara yaslandırılan yatak tespit edildi. Yangınla ilişkin tahkik kellelatıldı.

Yangın kapılarını küşade girişmek ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın ayrı ayrı varyasyonları vardır. Buna emsal şekilde bapları kilitli uğramak muhtevain otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere gereğince ne gestaltlarda yangın bapsı takmak zorunludur bakacak olursak;

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî mürtefi nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Feza Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamam gestaltlarda en az 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca gestaltlarda bulunacak isim adetsına ilişkilı olarak yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı çıkış sayısı da arkaış gösterecektir.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların yangın kapısı emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yangın kapısı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok okkalı insanın birey ve finans yitirilmesine da kere harisabilir.

Report this wiki page